«Είχα, έχω και θα έχω τόσο ανάγκη την επαφή μαζί σας! Χωρίς ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ… σας ευχαριστώ για την τεράστια αγκαλιά το πρώτο διήμερο… Συνεχίζουμε!», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια από καρδιάς του Πάνου Κιάμου στα social media μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του στο «Posidonio».

Ανανεωμένος, με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και με την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, ο καταξιωμένος και δημοφιλής καλλιτέχνης έφερε το κοινό κοντά, τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία και η καρδιά της διασκέδασης βρήκε ξανά τον παλμό της που τόσο μας είχε λείψει!

Παρουσιάζοντας, όπως πάντα, ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα, ο Πάνος Κιάμος χάρισε μοναδικές στιγμές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες του και τις αμέτρητες επιτυχίες του, όπως το πρόσφατο «Υπερβολές» που ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και τα «Δύο Μέτρα Ουρανός», «Στη Φωτιά Το Χέρι Μου», «Τάσεις Φυγής», «Σφύριξα Κι Έληξες», «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Όλα Για Σένανε Μιλάνε», «Γύρνα Πίσω», «Αλλού Εσύ», «Κρύσταλλα», «Επειδή Μπορώ», «Σαν Ταινία Παλιά» και τόσες ακόμη επιτυχίες του που το κοινό δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδά μαζί του.

Το δικό τους παλμό στο πρόγραμμα έδωσαν ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος, με προσωπικές του επιτυχίες όπως τα «Ό,τι Κι Αν Κάνω», «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και «Τ’ Αστέρια Μου» κι άλλα αγαπημένα τραγούδια, καθώς και η «εκρηκτική» Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» που ξεχώρισε στη Eurovision, το νέο της single «Τελικά Η Ζωή Συνεχίζεται», hits της όπως τα «Amore», «Παράδεισος» και «Σαν Λάβα» και πολλά ακόμη.

Το σχήμα συμπληρώνει με τον ξεχωριστό της τρόπο η Τάνια Καρρά, ενώ στα decks μας παρασύρει ο DJ Pitsi.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο παλμός της διασκέδασης επιστρέφει δυνατά στο «Posidonio» και έχει τη μοναδική υπογραφή του Πάνου Κιάμου!

POSIDONIO
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Leave a comment