Σχετικα με εμας

Posidonio Music Hall:

 
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες θα είναι μοναδικές!

Posidonio Music Hall

Το Posidonio Music Hall άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό στις 27 Ιουνίου του 1991. Από τότε θεωρείται σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, κρατώντας τα σκήπτρα καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του στο χώρο.

Η λέξη «μπουζούκια» στο Posidonio Music Hall, παίρνει νέο νόημα και δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα από τα ΜΜΕ ως ο «Ναός της διασκέδασης», καθώς έχει φιλοξενήσει στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ ανέδειξε πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και έδωσε ώθηση στην καριέρα πολλών ακόμη καλλιτεχνών.

Posidonio Music Hall

Το Posidonio Music Hall θεωρείται ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί την παραλιακή λεωφόρο, μετά την ανακαίνισή του το 2008 και κατακλύζεται καθημερινά από το κοινό που θέλει να ζήσει την αξέχαστη εμπειρία μιας νύχτας ατέλειωτης και πραγματικής διασκέδασης στα μπουζούκια.

Προσβάσιμο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και με την παροχή θέσεων parking στο πίσω μέρος του κτιρίου (για να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φύλαξη και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας), το Posidonio Music Hall και οι συντελεστές του φροντίζουν να ευχαριστηθείτε την ανέμελη νυχτερινή σας διασκέδαση στα αγαπημένα σας μπουζούκια.

Για πολλούς είναι μια αξέχαστη εμπειρία, να ζήσουν ένα βράδυ πραγματικής διασκέδασης, στο Ποσειδώνιο Music Hall.